sfaturi și experiențe reale

Despre mine

D

Experienţa mea cu cancerul a început în 1999, când mama mea a fost diagnosticată cu cancer de sân (carcinom mamar). Fiind încă un copil la vremea aceea, singurul lucru pe care am putut să-l fac a fost să privesc ce se întâmplă şi să mă rog ca mama să fie bine. 15 ani mai târziu, în 2014, a fost din nou diagnosticată cu cancer „metastazic” la ficat, plus alte formaţiuni posibil pre-canceroase (chisturi, leziuni) la nivelul glandelor suprarenale, colon şi unul dintre plămâni.

În toată această perioadă, practic toată copilăria şi adolescenţa mea, am fost înconjurat de acest subiect, iar asta m-a făcut să iau toată treaba foarte personal.

Am făcut tot research-ul posibil, am început să citesc cărţi de medicină, nutriţie, psihologie şi învăţături spirituale, forumuri de profil, locale şi internaţionale, am intrat în contact cu zeci de specialişti, clinici din toată lumea, oameni din zona de nutriţie, psihologi, medici alternativi, medici convenţionali, cu diferite specializări ş.a.m.d. M-am întâlnit cu diverşi doctori specialişti, am discutat şi am cerut informaţii.

Ani la rând, pentru mine, toată treaba asta a fost aproape un full-time job.

Am fost dus pe multe piste greşite, am luat multe decizii proaste şi am făcut multe greşeli, pentru că se întâmplă să ai momente în viaţă când ajungi să crezi că ai suficientă informaţie, încât să cunoşti adevărul, dar nu ai suficient de multă informaţie, încât să- ţi dai seama că greşeşti crezând asta.

Se împinge atât de mult conţinut pe subiectul cancer, încât este, de cele mai multe ori, imposibil să filtrezi şi să ajungi în timp util la acele informaţii care îţi pot oferi putere şi libertate, care îţi pot oferi şansa de a prelua controlul şi de a te ajuta să faci pasul înainte, şansa de a ajunge într-o zonă de vindecare despre care nici nu ştiai că există, şansa de a lua decizii bune pentru tine şi pentru cei apropiaţi, care să te ajute în acest moment, dar să te ajute şi dincolo de el.

sfaturi și experiențe reale

Abonează-te aici dacă vrei să te anunț când public articole noi!